26 Şubat 2015 Perşembe

PARMAK İZİ YÖNTEMİ İLE BESLENME


http://www.nutrasystem.com.tr/?title=parmak_izi_yontemi&m=Sayfalar&id=298&ek=30&m_id=299
PARMAK İZİ YÖNTEMİ
(Parmak İzi Yöntemi İle Beslenme Programları)

Bu yöntem tamamen doktor kontrolünde uygulamaya konulmuş ve insanın metabolizmasını daha verimli kullanmasını sağlayan kilo düzenleyici bir program olarak sunulmaktadır.
parmak
Parmak izi beslenme programı, kişiye özel uygulanan bir zayıflama programıdır. Program sayesinde önceden edinilmiş beslenme alışkanlıkları, tamamen doğal ve sağlıklı bir düzene sokulur.
Metabolizmaya yönelik hazırlanan bu program ile kişi önce çeşitli sağlık kontrollerinden geçirilir ve laboratuvar tahlilleri yapılır. Daha sornra Avrupa’ da Dünya Obezite Derneğince onaylanmış bir laboratuarda sonuçlar değerlendirilerek kişinin sağlık ve bedensel durumu da göz önüne alınarak, tamamen kişiye yönelik bir beslenme ve kilo verme programı ortaya çıkarılır.

Şok diyetlerden uzak olan bu program, kişiye özel olduğu için öncelikle kişinin sağlık durumu düşünülerek hazırlanır. Bu yöntem uygulanırken kişinin metabolizma dengesinin, en verimli şekilde çalışması hedeflenir.
Programdaki temel amaç, kişinin tamamen kendi bünyesine uygun sağlıklı besinleri almasından geçer. Bu besinler sayesinde kilo vermek isteyen kişi, eski yaşantısından çok daha sağlıklı beslenir.
Parmak izi yöntemini uygulayanların memnuniyeti; daha iyi uyuyabildikleri, sağlıklı beslendikleri ve psikolojik olarak da olumlu yönde etkilendikleri yönündedir.
Parmak izi yönteminin yan etkileri yoktur. Kişiye özel tamamen kişinin tüm kan değerleri metabolizma hormon elektrolit vitamin yağ kas su değerleri alınarak uygulandığı için sadece o kişiye özeldir.Sadece karaciğer ve böbrek yetmezliği olan hastalarda uygulanmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder