24 Ağustos 2014 Pazar

İLK BESLENME GÖRÜŞMESİ

http://www.nutrasystem.com.tr/?m=Sayfalar&id=142&ek=30

Toplumda sağlıklı beslenme bilincini oluşturarak yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Özel NUTRA SYSTEM Polikliniği; Sağlıklı Zayıflama ve Beslenme konularında bireylere beslenme programlarını uygulayarak destekleyici verip, takibini sağlamaktadır. Gönder

Polikliniğimize; Obezite (şişmanlık) nedeniyle başvuran kişilerin,kan tahlilleri (AKŞ, kolesterol, trigliserit, üre, ürük asit, BUN v.b) yapılıp, bazal metabolizma hızı, vücut yağ, kas ve su oranları,  “Vücut Bileşenleri Ölçümü” tekniği kullanılarak incelenmekte, bireylerin beslenme alışkanlıkları ve genel durumları değerlendirilerek, beslenme tedavileri planlanmakta ve bireysel eğitim verilmektedir.

Sağlıklı beslenme ve diyet programına başlamadan önce kilo almaya neden olan beslenme ya da yaşam tarzındaki yanlışlar ve ideal kiloya ulaşmak için hedefler doğru tespit edilmelidir.  Bilgilendirme görüşmesi olan ilk görüşmede sağlıklı beslenme, diyet prensipleri ve polikliniğimizdeki uygulama ile ilgili bilgi verilmektedir. Daha sonra hastalarımızın tıbbi tanı ve tıbbi değerlendirmesi,  beslenme alışkanlıkları ve genel durumları göz önüne alınarak beslenme programı oluşturulmakta ve eğitimi planlanmaktadır.

Polikliniğimizde obezite tedavisinin yanı sıra beslenme ve diyet tedavisi gerektiren tüm durumlar için gebe emzikli programı, çocuk- adölesan beslenmesi, sporcu beslenmesi, hastalıklarda beslenme, detoks programı  ve diyabet gibi diğer metabolik hastalıklar için bireysel eğitim verilmektedir.

Polikliniğimize başvuran bireyler için  başlangıçta haftalık periyotla görüşmeler yapmaktadır.Programının bitiminde aynı sorunun tekrar etmemesi amacıyla koruyucu programlar verilmektedir.

Kilo almaya neden olan beslenme ya da yaşam tarzındaki yanlışlar tespit edilmeli ve ideal kiloyu korumak için hedefler doğru tespit edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder